Ons team

Ons team bestaat uit circa 20 werknemers, stagiaires en vrijwilligers die vanuit Den Haag werken om change makers te steunen.

Sebastiaan van der Zwaan

Directeur
Sebastiaan heeft een achtergrond in internationaal recht, met name in mensenrechten en heeft vooral interesse in lokale, innovatieve manieren om sociale verandering te creeren. Hij is ervan overtuigd dat mensenrechten en gelijke kansen alleen op lokaal niveau kunnen worden bewerkstelligd. Daarom is het belangrijk om inclusieve, duurzame en creatieve steden en lokale communities te creeren en te onderhouden.
info[at]justiceandpeace.nl

Marieke van der Vliet

Manager Programma's
Marieke is verantwoordelijk voor de twee programma’s en het interne management. Zij wordt gemotiveerd door concrete resultaten te behalen, een hecht team te bouwen, mensen met elkaar te verbinden en door te werken voor en met Justice and Peace’s doelgroepen. Zij heeft Internationale Betrekkingen gestudeerd, gericht op mensenrechten en internationale samenwerking.
Marieke.van.der.Vliet[at]justiceandpeace.nl

Radboud Reijn

Senior Adviseur
Radboud geeft de organisatie strategisch advies over belangenbehartiging en projectontwikkeling. Hij is momenteel betrokken bij de ontwikkeling van projecten zoals het Human Rights Defenders Indicator Framework en de integratie van vluchtelingen.
Radboud.Reijn[at]justiceandpeace.nl

Manon Muti

Trainingscoördinator & Trainer Mensenrechtenverdedigers en Veiligheid
Manon heeft een professionele achtergrond in mensenrechten. Zij is coördinator van onze trainingen voor mensenrechtenverdedigers, en is zelf ook een Veiligheidstrainer. Voordat zij begon bij Justice and Peace, werkte zij onder anderen in Colombia, Mexico, en Honduras, waar zij de VN en andere mensenrechtenorganisaties steunde. Haar interesse gaat vooral uit naar genderkwesties.
Manon.Muti[at]justiceandpeace.nl

Christina Triantafyllidi

Programmamedewerker Fondsenwerving en Projectontwikkeling
Christina werkt bij Justice and Peace om change makers vanuit de hele wereld te ondersteunen. Zij is opgeleid in Internationaal Recht met een specialisatie in mensenrechten en humanitair recht. Ze heeft veel ervaring in projecten om mensenrechten, democratische vrijheid en vrede te promoten.
Christina.Triantafyllidi[at]justiceandpeace.nl

Suzan Goes

Programmacoördinator Shelter City
Suzan heeft de algemene leiding over het Shelter City programma. Daarvoor werkte ze voor Human Rights Watch en het Rode Kruis. Zij heeft een opleiding in Latijns Amerika Studies.
Suzan.Goes[at]justiceandpeace.nl

Leroy Niekoop

Programmamedewerker Shelter City
Leroy heeft altijd een sterke interesse gehad in het ondersteunen van mensenrechtenverdedigers. Daarom zet hij zich nu in voor het Shelter City programma. Hij heeft een master aan de Universiteit van Amsterdam Open Internationaal Recht en Midden-Oosterse betrekkingen.
L.Niekoop[at]justiceandpeace.nl

Maaike Graaff

Programmacoördinator Migratie en Mensenrechten
Nadat Maaike voor het eerst in contact kwam met vluchtelingen uit Afghanistan, heeft zij een sterke overtuiging ontwikkeld van ieders “recht om rechten te hebben”. Voordat ze begon bij Justice and Peace werkte ze bij een Nederlands blad dat zich focust op Asiel en Migratie Recht en bij een NGO die zich inzet voor ongedocumenteerde vluchtelingen. Ze behaalde haar Master aan het Refugee Studies Centre van de Universiteit van Oxford.
Maaike.Graaff[at]justiceandpeace.nl

Liselot van Zantvoort

Programmamedewerker Migratie en Mensenrechten
Liselot heeft het ‘Welkom Hier’ netwerk mede opgebouwd. Als antropoloog zoekt Liselot altijd mogelijkheden om verschillende perspectieven te vertalen naar concrete activiteiten voor ons Migratieprogramma. Naast haar werk op het Welkom Hier project zet Liselot zich in voor educatie van vluchtelingen en ongedocumenteerden.
L.van.Zantvoort[at]justiceandpeace.nl

Tariq Al Hasan

Programmamedewerker Migratie en Mensenrechten
Binnenkort online.
Tariq.Alhasan[at]justiceandpeace.nl

Marjolijn Lampe

Senior Communicatieadviseur
Marjolijn werkte voorheen als communicatieadviseur bij verschillende commerciële en non-profit organisaties. Ze coördineert de communicatie van Justice and Peace en de verschillende initiatieven en is verantwoordelijk voor de communicatie en organisatie van evenementen.
Marjolijn.Lampe[at]justiceandpeace.nl

Aisha North

Communicatiemedewerker
Na in Canada, Maleisië en Myanmar te hebben gewoond en haar studie Internationale Betrekkingen te hebben afgerond in Engeland, verhuisde Aisha naar Den Haag om haar carrière op het gebied van mensenrechten te beginnen. Momenteel onderhoudt ze de social media pagina’s van de organisatie en verzorgt ze de communicatie voor het Shelter City programma.
Aisha.North[at]justiceandpeace.nl

Wim Ruijgrok

Financieel medewerker
Wim beheert de financiën en de administratieve zaken van Justice and Peace. Hij deelt zijn tijd tussen vier verschillende NGO's en werkt drie dagen per week voor Justice and Peace.
Wim.Ruijgrok[at]justiceandpeace.nl

Maranke de Krieger

Office manager & Communicatie
Nadat zij voor verscheidene bedrijven en NGO's had gewerkt, kwam Maranke het Justice en Peace team versterken. Naast haar reguliere taken als office manager, is ze ook betrokken bij de online communicatie en grafisch ontwerpen.
Maranke.de.Krieger[at]justiceandpeace.nl

WIL JIJ

ONS TEAM VERSTERKEN?

BEKIJK ONZE VACATURES