Kom bij ons werken!

“Mijn stage bij Justice and Peace was een geweldige ervaring. Ik was betrokken bij verschillende projecten en heb gewerkt met veel collega’s, wat ik ontzettend leuk vond. Als stagiair maak je echt deel uit van het team en krijg je veel verantwoordelijkheid. Hierdoor leer je hoe een maatschappelijk betrokken NGO werkt, met welke partners ze samenwerken en welke impact ze hebben. Je ontmoet veel interessante mensen: vluchtelingen of mensenrechtenverdedigers vanuit de hele wereld, het komt allemaal samen bij Justice and Peace. En als dit nog niet perfect klinkt, krijg je er ook een super cool team, fijne gesprekken op de zolder, heerlijke lunches in de tuin en goede koffie bij!”

Elliot, stagiair Shelter City

Stages

Bij Justice and Peace werken we elke dag aan mensenrechten en sociale gerechtigheid.

Als je bij ons stage loopt krijg je de mogelijkheid om je eigen theoretische opleiding compleet te maken door praktische ervaring op te doen bij een maatschappelijk betrokken organisatie. Op jouw manier draag je bij aan blijvende veranderingen.

Momenteel hebben we de volgende vacatures open staan:

Vrijwilligerswerk

Als je denkt een bijdrage te kunnen leveren aan Justice and Peace en aan onze initiatieven, neem dan contact met ons op via info@justiceandpeace.nl

WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN
SCHRIJF JE IN
VOOR DE JUSTICE AND PEACE E-NIEUWSBRIEF