Route

Justice and Peace Nederland
Riviervismarkt 5, Den Haag
Postbus 508, 2501 CM Den Haag
T 070 763 1499
info[at]justiceandpeace.nl

Openbaar vervoer 

Neem vanaf Den Haag CS HTM tram 2, 3 of 6 of RandstadRail lijn 3 of 4 naar halte Grote Markt. Vanaf de tramhalte is het een paar minuten lopen naar Riviervismarkt. Neem de roltrap naar boven, steek het Grote Marktplein over richting de Grote Kerk, loop door de Schoolstraat en sla aan het einde linksaf, de Riviervismarkt 5 (Nutshuis) is links na 50 meter.
Neem vanaf Den Haag HS tram 1, 9 of tram 16 naar halte Spui-Stadhuis. Vanaf hier is het 10 minuten lopen naar Riviervismarkt 5. U bevindt zich op het Spui. Neem vervolgens de tweede straat links, de Grote Marktstraat. Sla na 400 meter rechtsaf het Grote Marktplein op en loop richting de Grote Kerk. Loop door de Schoolstraat en sla aan het einde linksaf, de Riviervismarkt 5 (Nutshuis) is links na 50 meter.

Te voet vanaf Den Haag CS

De Riviervismarkt is 20 minuten lopen. Neem op CS de zij-uitgang op perron 1. Steek de Rijnstraat over, over de trambanen en volg de Turfmarkt. Loop rechtdoor onder het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties door en langs het Stadhuis (400 mtr). Ga op het Spui rechts en neem vervolgens de tweede straat links, de Grote Marktstraat. Sla na 400 meter rechtsaf het Grote Marktplein op en loop richting de Grote Kerk. Loop door de Schoolstraat en sla aan het einde linksaf, de Riviervismarkt 5 (Nutshuis) is links na 50 meter.

Te voet vanaf Den Haag HS

De Riviervismarkt is 20 minuten lopen. U loopt vanuit HS meteen rechtuit de Stationsweg in. Na de brug gaat deze over in de Wagenstraat. U gaat vervolgens de 2e links: de Stille Veerkade. Op de T-splitsing rechts. Dit is de Paviljoensgracht, deze gaat over in de Lutherse Burgwal. Steek de Grote Marktstraat en het Grote Marktplein over richting de Grote Kerk, loop door de Schoolstraat en sla aan het einde linksaf, de Riviervismarkt 5 (Nutshuis) is links na 50 meter.

Met de auto

Het centrum van Den Haag is tegenwoordig lastig te bereiken met de auto. U kunt het beste een navigatiesysteem gebruiken en ons adres (Riviervismarkt 5, Den Haag) invoeren. De dichtsbijzijnde parkeergarages zijn 'Laan' en 'Torenstraat'.

Justice and Peace Nederland adviseert gebruik te maken van het openbaar vervoer. De parkeermogelijkheden in de omgeving van de Riviervismarkt zijn uiterst beperkt.
 

Plattegrond Den Haag